Abonnementsbetingelser – Beer Club

Disse abonnementsbetingelser gælder for et øl abonnement, Beer Club, købt hos Beerlivery. Ved køb af et abonnement hos Beerlivery accepterer du disse betingelser.

TILMELDING OG BETALING

Månedlig Beer Club: 

Hvis du tilmelder dig før den 10. i måneden, vil dit abonnement starte pr. dags dato, og du vil modtage månedskassen for den aktuelle måned. Derefter vil du modtage din månedskasse i starten af den efterfølgende måned.

Hvis du tilmelder dig efter den 10. i måneden, vil dit abonnement starte den efterfølgende måned. F.eks.: Hvis du tilmelder dig 15. januar, vil du modtage den første ølkasse i starten af februar. Derefter modtager du fremover din ølkasse i starten af hver måned.

Vi forbeholder os retten til at levere på et andet tidspunkt, hvis der opstår forhold, som gør det umuligt at levere til starten af måneden. Hvis dette sker, vil du blive informeret af os i god tid.

Betaling for første ordre sker på samme dag, som du tilmelder dig. Betalingen for abonnementet sker automatisk i starten af hver måned og ca. samtidigt, som ordren er afsendt.

Fredagsbar Beer Club: 

Hvis du tilmelder dig før den 15. i måneden, vil dit abonnement starte pr. dags dato, og du vil modtage fredagsbarkassen for den aktuelle måned. Derefter vil du modtage din fredagsbarkasse op til 1. fredag i den efterfølgende måned.

Hvis du tilmelder dig efter den 15. i måneden, vil dit abonnement starte den efterfølgende måned. F.eks.: Hvis du tilmelder dig 23. januar, vil du modtage den første ølkasse op til 1. fredag i februar. Derefter modtager du fremover din ølkasse op til 1. fredag i hver måned.

Vi forbeholder os retten til at levere på et andet tidspunkt, hvis der opstår forhold, som gør det umuligt at levere op til 1. fredag i måneden. Hvis dette sker, vil du blive informeret af os i god tid.

Betaling for første ordre sker på samme dag, som du tilmelder dig. Betalingen for freedagsbar-abonnementet sker automatisk i slutningen af hver måned (for kassen for efterfølgende måned) eller i starten af hver måned og ca. samtidigt, som ordren er afsendt. Det kan variere, om betalingen sker i slutningen af måneden før eller i starten af måneden. Dette er grundet, at kassen skal nå frem til 1. fredag i måneden.

ÆNDRINGER

Har du ændringer til dit abonnement, som adresse, navn eller lignende, kan du få det ændret ved at kontakte Beerliverys kundeservice på kundeservice@beerlivery.dk

LEVERING

Når du tilmelder dig Beerlivery Beer Club og køber dit abonnement, skal du første gang vælge en leveringsmetode. Denne leveringsmetode vil vi anvende fremover, når du skal modtage din ordre.

UDMELDING

Hvis du ønsker at afmelde dit abonnement, kan du sende os en mail på kundeservice@beerlivery.dk senest den 20. i en måned. Opsiger du efter den 20. i en måned, vil du blive opkrævet og modtage ølkassen for den efterfølgende måned. Derefter slutter dit abonnement. Du kan altid tilmelde dig igen.

ÆNDRINGER OG FORBEHOLD

Vi tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer og ændringer af leveringsmetoder og abonnementsbetingelserne med udgangspunkt i ændringer i udefrakommende omkostninger, ændringer i enhedsproduktionsomkostninger, produkt- og indholdsændringer samt ændret lovgivning. Hvis prisen for dit abonnement ændres, vil vi informere dig i god tid og give dig mulighed for at opsige dit abonnement, inden ændringen træder i kraft.

Indkøbskurv
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?
Scroll to Top