Handelsbetingelser

Beerlivery er en online webshop og har ingen fysisk butik. Når du handler på webshoppen www.beerlivery.dk eller i særlige tilfælde bestiller via e-mail eller pr. telefon, handler du med Beerlivery ved Michael Sønderby, Lerholm Vænge 9, 2610 Rødovre, CVR-nummer: 39662620.

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for handel på Beerlivery.dk, tlf. og e-mail.

Enhver uenighed mellem forretningen og dig som kunde er underlagt dansk lov.

En bindende handel mellem Beerlivery og dig som køber er først indgået, når Beerlivery har bekræftet købet med en ordrebekræftelse.

ALDERSGRÆNSE

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol på Beerlivery.dk. Ved at gennemføre en ordre på webshoppen, står du inde for at være fyldt 18 år og lovligt må købe varerne.

LEVERING

Vi leverer kun varer i Danmark. Vi leverer ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. Varer fra Beerlivery anses for leveret, når du har fået varen udleveret. Forsendelse af varer fra Beerlivery sker med GLS. Varerne sendes så vidt muligt fra lageret samme dag, hvis vi modtager bestillingen inden kl. 10.00 på en hverdag. Leveringstid med GLS er typisk 1-2 hverdage, fra varerne er pakket og afsendt fra lageret, og afhænger af den valgte leveringsmetode. Når varerne er afsendt fra lageret, sender vi dig en mail med Track & Trace nummer, så du kan følge pakken.

Leveringspriser
Køber du for over 450 kr. leverer vi dine øl fragtfri til GLS pakkeshop.
Køber du for over 450 kr., leverer vi dine øl med GLS til privatadresse for 35 kr.
Køber du for mellem 200-450 kr., koster levering til GLS pakkeshop 35 kr.
Køber du for under 200 kr., koster levering til GLS pakkeshop 60 kr.
Køber du for under 450 kr., koster levering med GLS til privatadresse 69 kr.
Levering til PostNord udleveringssted koster 45 kr. 

– Forkert adresse angivet ved køb
Hvis du angiver en forkert leveringsadresse ved afgivelse af ordren, således at fragtfirmaet omadresserer pakken, vil vi sende en efterregning på en ny levering til dig som kunde. Dette er grundet, at en omadressering betragtes som en ny levering af fragtfirmaet og er forbundet med endnu en omkostning for levering.

CLICK & COLLECT/AFHENTNING AF VARER PÅ KONTOR

Vi tilbyder gratis afhentning på vores kontor på Lerholm Vænge 9, 2610 Rødovre. Hvis du vælger at afhente gratis på kontoret, vil vi kontakte dig på e-mail eller tlf., når varen er pakket, for at aftale nærmere omkring afhentningstidspunkt. Da vi ikke har en fysisk butik, kan vi ikke garantere, at din click & collect-ordre er klar til afhentning samme dag.

Afhentningssted: Lerholm Vænge 9, 2610 Rødovre.

PRIS, BETALING OG SIKKERHED

På Beerlivery.dk kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Mobilepay, VISA, Mastercard og ViaBill. Alle priser hos Beerlivery er inkl. moms, afgifter og returpant. Når du handler med Beerlivery indgås aftaler på dansk, og alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Priserne er dagspriser. Ved køb for over 450 kr. er levering gratis til GLS pakkeshop.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt udefrakommende prisændringer.

FORTRYDELSESRET

Ved aftaler om levering af drikkevarer, fødevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug er der ikke fortrydelsesret. Dette sikrer dig også, at du ikke modtager øl, der tidligere har været ude hos andre kunder.

REKLAMATION

Dit køb hos Beerlivery er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Købeloven dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret. I disse tilfælde kan du få ombyttet varen, pengene retur eller modtage et afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Mangelreglerne gælder dog kun, hvis du ikke selv har behandlet eller opbevaret varen forkert.

Du har ret til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år, efter du har købt den. For drikkevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode, hvis denne er under to år.

En eventuel reklamation over mangler på leverede varer skal ske umiddelbart, efter at du har modtaget varen. Det sker ved at underrette Beerlivery på kundeservice@beerlivery.dk. Sker dette ikke umiddelbart efter, mister du din ret til at påberåbe dig manglen. Du bedes angive, og på forlangende vise, hvad manglen er. Tag gerne et billede af fejlen.

Ved reklamationer aftales det i det enkelte tilfælde, hvordan situationen bedst håndteres. Du kan derfor ikke returnere varerne uden forudgående aftale herom. Beerlivery står for alle rimelige returneringsomkostninger i forbindelse med reklamationer.

RETURNEREDE PAKKER

Hvis en pakke nægtes at blive modtaget eller returneres til Beerlivery grundet for sen afhentning i pakkeshop, tilbagebetaler Beerlivery beløbet svarende til prisen for varen, dog fratrukket et gebyr på 100 kr. til dækning af forsendelse og ekspedition.

RABATKODER

Rabatkoder kan aldrig benyttes sammen med andre rabatkoder. Rabatkoder kan heller ikke anvendes på nedsatte øl eller smagskasser. Derudover kan der være flere specifikke regler for den enkelte rabatkode, hvis dette står sammen med informationen om den specifikke rabatkode.

Indkøbskurv
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?
Scroll to Top