Trolden

Trolden bryghus logo

Trolden Bryghus er et destilleri og mikrobryggeri beliggende lige udenfor Kolding. Hos Trolden foregår alt stadig på gammeldags maner, selv etiketterne på øllene bliver sat på med håndkraft. Trolden sætter en ære i at producere det bedst mulige øl- på øllets betingelser. Derfor brygger Trolden ufiltrerede specialøl, som er eftergæret på flaske.

Trolden Bryghus’ filosofi har altid været at have en stor alsidighed i produktionen: “Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem.” Derfor varierer bryggeriets øl hen over året, men der er stadig velkendte populære klassikere, som smager lige godt hver gang.

Udover at brygge spændende specialøl, er Trolden også et destilleri, hvor de producerer spændende og nytænkende danske ginner, som er lavet på den fineste råsprit. De benytter gamle kobberkedler, som man normalt forbinder med den fineste single malt whisky til at producere ginnen i. Troldens gin er også håndlavet, fordi som Trolden siger, så smager det bare bedre. De gør brug af den klassiske ‘infusion box’ – en trådkurv fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere, når de producerer gin. På denne måde trækkes alle smagsstoffer blidt over i alkoholen under destillationen. Denne proces resulterer i, at ginnen giver en helt uforlignelig smagsoplevelse.

Viser alle 6 resultater

2 3 4 5
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?