Trolden Bryghus

Trolden Bryghus er et destilleri og mikrobryggeri beliggende lige udenfor Kolding. Hos Trolden foregår alt stadig på gammeldags maner – selv etiketterne på øllene bliver sat på med håndkraft. Trolden sætter en ære i at producere det bedst mulige øl- på øllets betingelser. Derfor brygger Trolden ufiltrerede specialøl, som er eftergæret på flaske.

Filsofien har altid været at have en stor alsidighed i produktionen: “Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem.”

Udover at brygge spændende specialøl, er Trolden også et destilleri, hvor de producerer spændende og nytænkende danske gins, som er lavet på den fineste råsprit. De benytter gamle kobberkedler, som man normalt forbinder med den fineste single malt whisky, til at producere ginnen i. Troldens gin er også håndlavet, fordi som de siger, så smager det bare bedre. De gør brug af den klassiske ‘infusion box’ – en trådkurv fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere, når de producerer gin. På denne måde trækkes alle smagsstoffer blidt over i alkoholen under destillering. Denne proces resulterer i, at ginnen giver en helt uforlignelig smagsoplevelse.

Viser alle 3 resultater

  • Foxy Forest velsmagende dansk Gin fra Trolden Destilleri & Bryghus hos Beerlivery
  • Dansk Gin - fadlagret på Rom fade fra Trolden Bryghus & Destilleri hos Beerlivery
  • Dansk Gin - fadlagret på Rom fade fra Trolden Bryghus & Destilleri hos Beerlivery
Indkøbskurv
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?
Scroll to Top