Hvad er Porter?

Porter og Stout bruges ofte i flæng, og det er ikke så mærkeligt endda. En Stout er nemlig en stærkere udgave af en Porter. Forskellen ligger i brygningen af en Stout og en Porter. En Stout er præget af ristet byg og hårdt ristet malt, mens en Porter er rundere og blødere.

Der findes forskellige undertyper af en Stout, hvor de alle har den massive fylde og kraftige aroma fra hårdt ristede malte til fælles.

Porter kan nemt overdøve den mad, den drikkes til. For at få den fulde smagsoplevelse af både maden og øllen, skal du nyde en Porter til velmodne oste eller søde chokoladedesserter. En Porter kan med fordel anvendes som væske til langbraiserede kødretter som eksempelvis osso buco.

Karakteristika

Prøv en af vores smagskasser med lækre danske specialøl

Smagskasserne er blandet med forskellige øltyper fra nogle af de bedste danske nano- og mikrobryggerier.

Indkøbskurv
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?
Scroll to Top