Om Beerlivery

Om Beerlivery og visionen bag

VI LEVERER DEN GODE SMAGSOPLEVELSE TIL DIG

I Beerlivery ved vi, at det kan virke uoverskueligt at finde den rigtige øl. Skal man vælge en IPA, en Stout eller holde sig til det sikre valg og tage en pilsner? Skal bryghuset hedde Gamma, MUSICON eller BrygBrygBryg?

– Alt det hjælper vi dig med at beslutte.

VI VEJLEDER DIG TIL DEN RETTE ØL

Øl kan give en masse nye smagsoplevelser, og der findes mange forskellige typer, som alle passer til hver deres situation og personlige smag. Øl kan nydes til alle måltider og situationer. Øl kan både drikkes til forretten, til familiemiddagen, til fodboldaftenen, til tøsemiddagen, og ja øl kan også nydes på en almindelig hverdagsaften, når man fortjener lidt ekstra.

For at du kan træffe det rigtige valg, har vi lavet en guide med karakteristika for de forskellige øltyper, og vi beskriver de enkelte øl helt ned i detaljerne.

FOKUS PÅ DANSKE ØL

Hos Beerlivery fokuserer vi kun på øl fra danske bryggerier – fra de helt små lokale bryggerier til de lidt større mikrobryggerier.

Udvalget af danske øl er steget og steget de seneste år. Både udvalget af forskellige øltyper og bryggerier er så stort, at man kan finde lige så eksotiske og spændende øl herhjemme som i udlandet. Du behøver ikke mere kigge mod Belgien for at finde en hvedeøl eller mod England for at finde en stout. De danske bryggerier leverer disse typer og mange flere.

VI VEJLEDER DIG I DIT KØB

Der findes så mange forskellige øltyper og bryggerier, at det kan være en hel jungle at vælge. Derfor har vi lavet vejledninger til de forskellige øltyper, både i forhold til smag men også til hvilken temperatur, du bør servere øllen ved for at få den bedst mulige smag.

danske MIKROBRYGGERIER

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste mikrobryggerier. Vi udvider hele tiden udvalget, så du kan finde nye og spændende leverandører til din næste smagsoplevelse.

Det er vores garanti for, at du får en fantastisk smagsoplevelse, når du drikker din næste øl!

FORSKELLIGE SMAGSOPLEVELSER

Har du svært ved, om du skal vælge en Stout eller en DIPA?

Vi har sammensat nogle smagskasser, så du slipper for at vælge. Du finder både nogle blandede til ølsmagning og sammensatte kasser med en øltype fra flere bryggerier.

Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?