Om Beerlivery

Vi leverer den gode smagsoplevelse direkte hjem til dig

Vi er vilde med danske specialøl! Ja så er det sagt.

Der findes så mange lækre danske specialøl brygget af fantastiske små mikro- og nanobryggerier i vores dejlige land. Men netop fordi, der er så mange at vælge mellem, ved vi, at det hurtigt kan blive uoverskueligt at finde den rigtige øl, som passer lige til din smag.

Skal du vælge en IPA, en Stout eller holde dig til det sikre valg og tage en Pilsner? Skal bryggeriet hedde Gamma Brewing, Kaper Brew Co eller BrygBrygBryg?

– Alt det hjælper vi dig med at beslutte. Så du kan finde den helt rigtige øltype fra lige præcis det bryggeri, som brygger øl, du vil elske.

Fokus på danske specialøl

Hos Beerlivery fokuserer vi kun på øl fra danske bryggerier – fra de helt små lokale nanobryggerier til de lidt større mikrobryggerier.

Udvalget af danske øl er steget og steget de seneste år. Både udvalget af forskellige øltyper og bryggerier er så stort, at man kan finde lige så eksotiske og spændende øl herhjemme som i udlandet. Du behøver ikke mere kigge mod Belgien for at finde en Hvedeøl eller mod England for at finde en Stout. De danske bryggerier leverer disse typer og mange flere – og så smager de bare helt fantastisk!

IMG_6575

Specialøl kan give en masse nye smagsoplevelser, og der findes mange forskellige øltyper, som alle passer til hver deres situation, mad og personlige smag.

Øl kan nydes til alle måltider og begivenheder. Specialøl kan både nydes til forretten, til familiemiddagen, til fodboldaftenen, til tøsemiddagen, og ja øl kan også nydes på en almindelig hverdagsaften, når man fortjener lidt ekstra.

For at du kan træffe det rigtige valg, har vi lavet en guide med karakteristika for de forskellige øltyper, og vi beskriver de enkelte øl helt ned i detaljerne.

Hvem er vi?

Vi hedder Jane og Michael, og vi er begge meget begejstrede for øl. Og når vi siger meget begejstrede, så mener vi meget… Så meget, at vi ikke kan tage til en ny by uden at ende på den nærmeste ølbar eller tage på besøg på det lokale bryggeri. Vi er dog ikke altid enige om, hvilken øl, der er bedst, og hvilket bryggeri, der brygger de mest geniale øl. Og netop på grund af vores forskellige tilgange til smag kan vi vejlede dig i at finde den øltype og det bryggeri, som du vil elske. 

Vi henter kun øl hjem fra Danmarks bedste nano- og mikrobryggerier. Vi smager løbende de forskellige øl, og vi har altid en god dialog med bryggeriet. Det er vores garanti til dig, for at du altid får danske, friske specialøl af højeste kvalitet, når du handler hos Beerlivery.

Vores kærlighed til en god specialøl er grundlaget for hele Beerlivery. 

Michael, Beerlivery - Mand drikker specialøl

Michael

Ejer og indkøbsansvarlig

“Min yndlingsøl? Det kommer meget an på humøret. Når jeg skal slappe af fredag aften efter en lang uge, så er der intet bedre end en mørk Imperial Stout – og gerne en med kaffesmag. Men når solen skinner, så er en juicy DIPA bare frisk, humlet og lækker!”

Jane, Beerlivery - Kvinde drikker specialøl

Jane

Medejer og marketingansvarlig

“Der er ingen tvivl! Min yndlingsøltype er helt klart en Berliner Weisse eller en Sour. Det må gerne smage dejlig syrligt af bær – og især hindbær.  Blandingen af den søde friske bærsmag og den syrlige eftersmag på tungen er fantastisk.”

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Om du har spørgsmål til enkelte øl, bestilling eller ønsker til fx et ølsmagningsarrangement, så skriv eller ring til os, så hjælper vi så hurtigt, vi kan.

Du er altid velkommen til at skrive til os på Instagram og Facebook Messenger.

Ring til os

93 90 21 70

Åbningstider

Mail og Messenger: Vi svarer, så hurtigt vi kan
Telefontid: Mandag-fredag 9.00-13.00

Indkøbskurv
Velkommen til Beerlivery Er du 18 eller derover?
Scroll to Top